Energie pentru tine si afacerea ta 

Cu o experienta de peste 10 ani, suntem specializati in furnizarea de energie electrica si solutii energetice catre companii

din orice industrie si cu orice nivel de consum, dar si consumatorilor casnici.

Suntem experti in vanzarea si cumparare de energie pe pietele din Romania si Europa si facem zilnic toate eforturile pentru a tranzactiona energie in cele mai bune conditii pentru tine.

 

 

Eficienta, incredere si transparenta

La Nova Power & Gas, inca din primul moment, iti propunem o relatie directa, bazata pe eficienta, incredere si transparenta.

O relatie in care ne propunem sa iti oferim cele mai potrivite solutii, oricat de complexe sunt nevoile tale.

Ne angajam sa iti explicam simplu si  direct cum functioneaza piata de energie electrica, care sunt costurile si cum poti face optimizari.

Asta pentru a da cu adevarat sens relatiei pe care ti-o propunem si pentru a te ajuta sa intelegi facturile si procesele.

 

 

Solutii personalizate

Fiecare client este unic pentru noi, de aceea avem o echipa dedicata, care impreuna cu expertii nostri in energie, te pot ajuta cu solutii adaptata nevoilor tale, chiar si atunci cand ti se pare ca ai facut toate optimizarile.

 

 

Energie curata pe factura ta

Pentru ca ne dorim sa iti furnizam energie curata, investim constant in parcurile fotovoltaice proprii si producem energie verde pentru a contribui la construirea unui viitor mai bun pentru toti.