Preț corect+gaze+companie românească: vezi oferta Nova Power & Gas!

09. Jul.

Luna iulie a venit cu schimbări majore pentru piața de gaze. Liberalizarea pieței înseamnă că preţurile pentru furnizarea gazelor naturale la clienţii casnici nu vor mai fi reglementate de ANRE, iar consumatorii casnici își pot alege furnizorul de gaze care oferă cel mai bun preţ. Daca si tu ai cautat "Preț corect+gaze+companie românească", cu siguranta ai gasit oferta noastra. 

Odată cu liberalizarea pieței de gaze, prețurile și ofertele de servicii oferite sunt acum din ce în mai competitive, iar pentru consumatorul casnic, această piață liberă înseamnă mai multe opțiuni de servicii diverse asociate cu prețuri avantajoase.

Ce opțiuni au acum consumatorii față în față cu piață liberalizată de gaze în comparație cu anii trecuți? Cum își aleg furnizorul dar și ce beneficii le aduce liberalizarea pieței? Deși mulți dintre consumatorii de gaze se întreabă de ce să își schimbe furnizorul, întrebarea cu adevărat este de ce să nu și-l schimbe, atâta timp cât legea le permite acest lucru și își pot alege varianta cea mai potrivită pentru ei.

Dacă vei cauta un preț corect gaze, compania românească Nova Power & Gas, cu peste 14 ani de experiență în furnizarea de electricitate și gaz, răspunde nevoilor consumatorilor casnici printr-o ofertă integrată de servicii, cu accent pe eficientizarea costurilor.

Clienţii casnici pot încheia un nou contract de furnizare cu oricare alt furnizor din piaţa de gaze naturale, licenţiat ANRE, astfel încât oferta să fie competitivă şi în avantajul clientului.

De ce se cauta "Preț corect+gaze+companie românească"? Ce înseamnă asta?

Conform comparatorului de oferte disponibil pe site-ul Autorității Naționale de Reglementare în domeniul Energiei, un preț corect gaze companie românească vine de la Nova Power & Gas!

Oferta de 65 lei + TVA/ MWh (preț garantat până la 31.12.2020) plasează oferta pe primul loc în comparatorul de prețuri ANRE și le propune consumatorilor tarife competitive, care pot aduce economii substanțiale la facture de gaze, chiar și de 25% fața de prețurile anterioare reglementate.

Odată cu liberalizarea pieței de gaze, ai opțiunea să renunți la furnizorul actual și să te bucuri de avantajele schimbării. La Nova Power & Gas, contractarea are loc exclusiv online, iar tot procesul constă în câțiva pași simpli și intuitivi, fără drumuri în plus. Pentru ca totul să fie cât mai clar, Nova Power & Gas îți oferă posibilitatea de a-ți calcula costurile totale folosind calculatorul de ofertă accesibil la www.vreaulanova.ro/calculator. Alege cea mai bună ofertă pentru tine cu preț fix garantat și economisește inteligent cu Nova Power & Gas!